Huomioitavaa

       Otathan huomioon seuraavat ohjeet ennen kissahoitolassa vierailua tai ennen kuin tuot kissasi majoitukseen:

- Saavuthan sovittuna aikana tuomaan ja noutamaan kissaa päällekkäisyyksien välttämiseksi. Hoitolan henkilökunnalla saattaa olla myös muuta sovittua menoa ja myöhästyminen tai paljon etuajassa saapuminen saattaa aiheuttaa ongelmia.

-  Kissahotellissa voi vierailla ainoastaan sovittuna aikana. Hoitolaan saa tulla etukäteen myös tutustumaan niin haluttaessaan ennen kissan ensimmäistä vierailua sovittuna ajankohtana.

Ilmoitathan aikataulun muuttumisesta etukäteen!

Kissan sopeuttaminen majoitukseen

Kissa on rauhaa rakastava ja muutoksista helposti stressaantuva eläin. Kotiympäristöstä pois joutuminen, sekä äkillinen muutos ja autolla kuljetus saattavat helposti järkyttää kissan sielunelämää. On tärkeää että hoitolaolosuhteisiin totuttaminen kävisi mahdollisimman kivuttomasti. Tutut hajut ja esineet saattavat helpottaa vierailua ja on suositeltavaa ottaa kissalle vierailuna ajaksi jokin tuttu esine, peite tai tyyny, raapimaapuu tai leluja mukaan.

Kissahotelli haluaa rauhoittaa ympäristön turhilta häiriöiltä ja vierailuista tulee aina sopia etukäteen.

Kissa on vieraassa ympäristössä usein hyvin varautunut ja saattaa käyttäytyä aluksi omistajalleenkin vieraalla tavalla ensi kertaa hoitoon tuotaessa. Yleensä tilanne rauhoittuu muutamassa päivässä kun kissa alkaa sopeutua.
Neuvothan lapsia käyttäytymään hoitolassa rauhallisesti jotta kissavieraat eivät säiky.

HUOMIOITHAN! - ETTÄ HOITOLAN YHTEYDESSÄ ON ASUINTALOMME PIHAPIIRI. PORTISSA ON VAROITUS KOIRISTA. VAIKKA PIHALLA EI KOIRIA JUURI SILLOIN NÄKYISIKÄÄN, ON PORTIN SISÄPUOLELLE TULO EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!!

Mikäli henkilökuntaa ei ole näkyvissä, soitathan numeroomme 0400 926 004! Kiitos huomioimisesta!