Huomioitavaa

       Otathan huomioon seuraavat ohjeet ennen kissahoitolassa vierailua tai ennen kuin tuot kissasi majoitukseen:

- Saavuthan sovittuna aikana tuomaan ja noutamaan kissaa päällekkäisyyksien välttämiseksi. Hoitolan henkilökunnalla saattaa olla myös muuta sovittua menoa ja myöhästyminen tai paljon etuajassa saapuminen saattaa aiheuttaa ongelmia.

-  Kissahotellissa voi vierailla ainoastaan sovittuna aikana. Hoitolaan saa tulla etukäteen myös tutustumaan niin haluttaessaan ennen kissan ensimmäistä vierailua sovittuna ajankohtana.

- Kaikista muutoksista kuten majoituksen pituuden muuttumisista tulee informoida ETUKÄTEEN.

- Muutokset majoittuvien kissojen määrästä tulee ilmoittaa etukäteen.

- Mahdolliset lääkitykset ja muu huomioitava kissan terveydessä tulee ilmoittaa hoitoa varatessa. Äkilliset sairastumiset tai lääkitykset tulee ilmoitaa etukäteen viimeistään 1vrk ennen hoidon alkua. 

- Mahdollisten sijaisuuksien aikana lääkitys, kuten diabeetikon insuliinihoito ei välttämättä ole aina mahdollinen. Kissahotelli tiedottaa tästä aina tilanteen mukaan. 

Ilmoitathan aikataulun muuttumisesta etukäteen!

Kissan sopeuttaminen majoitukseen

Kissa on rauhaa rakastava ja muutoksista helposti stressaantuva eläin. Kotiympäristöstä pois joutuminen, sekä äkillinen muutos ja autolla kuljetus saattavat helposti järkyttää kissan sielunelämää. On tärkeää että hoitolaolosuhteisiin totuttaminen kävisi mahdollisimman kivuttomasti. Tutut hajut ja esineet saattavat helpottaa vierailua ja on suositeltavaa ottaa kissalle vierailuna ajaksi jokin tuttu esine, peite tai tyyny, raapimaapuu tai leluja mukaan.

OMAT TAVARAT

Mukaan saa ottaa mukaan omia tekstiilejä, pienen pesän, leluja tai pienen raapimapuun. Liikaa tavaraa ei kannata ottaa, ne vievät tilaa ja hankaloittavat siivousta.

Kissalle ei tarvitse tuoda mukaan omaa vessaa tai ruokakuppeja. Hoitolassa ei käytetä mikrohiekkoja. Hoitola käyttää ainoastaan kompostoituvia materiaaleja.

Keraamisia tai lasisia kuppeja ei käytetä turvallisuussyistä.

VIERAILUT

Kissahotelli haluaa rauhoittaa ympäristön turhilta häiriöiltä ja vierailuista tulee aina sopia etukäteen.
Kissa on vieraassa ympäristössä usein hyvin varautunut ja saattaa käyttäytyä aluksi omistajalleenkin vieraalla tavalla ensi kertaa hoitoon tuotaessa. Yleensä tilanne rauhoittuu muutamassa päivässä kun kissa alkaa sopeutua.
Neuvothan lapsia käyttäytymään hoitolassa rauhallisesti jotta kissavieraat eivät säiky.

HUOMIOITHAN! - ETTÄ HOITOLAN YHTEYDESSÄ ON ASUINTALOMME PIHAPIIRI. PORTISSA ON VAROITUS KOIRISTA. VAIKKA PIHALLA EI KOIRIA JUURI SILLOIN NÄKYISIKÄÄN, ON PORTIN SISÄPUOLELLE TULO EHDOTTOMASTI KIELLETTYÄ!!

Mikäli henkilökuntaa ei ole näkyvissä, soitathan numeroomme 0400 926 004! Kiitos huomioimisesta!