HENKILÖKUNTA

Olen vuonna 1997 suorittanut pieneläinhoitajan ammattitutkinnon
ja olen toiminut klinikkaeläintenhoitajan tehtävissä pieneläinklinikalla vuodesta 1998, jossa asiakaskunta koostuu pääasiassa kissoista ja koirista. Sairastapauksissa kissa viedään viipymättä eläinlääkärin hoitoon. Kissahoitola käyttää Evidensia Turku & Raision eläinlääkintäpalveluja, joka on samalla toinen työpaikkani.

VASTUU
Kissahotelli Catsyssä haluan tarjota mahdollisimman tasokasta ja turvallista hoitolapalvelua jokaisen kissan erityistarpeet huomioon ottaen.

Kissoista huolehtivat lisäksi mieheni, sekä poissaoloni aikana luotettavat sijaiset. Hoitola vastaa siitä että kissan hoito on asianmukaista. Vahinkojen varalta-kissa-asiakkaat ovat kuitenkin vakuutettuja. Vahinkoja, joita vastuuvakuutus koskee ovat hoitohenkiläkunnan tai hoitolan palkkaamien sijaisten toiminnallaan kissalle aiheuttamia kuten;

-  kissan karkuun pääseminen avoimesta ovesta ja tästä syystä johtuva kissan katoaminen tai loukkaantuminen

- Kahden toisilleen vieraan kissan pääseminen keskenään tekemisiin ja tästä kummallekin tai toiselle osapuolella aiheutunut vamma.

- Väärän ruuan tarjoaminen kissalle, jolle siitä on terveydellistä haittaa.

- Hoitolatilan rikkoutuneen rakenteen kissalle aiheuttama vamma.

 

HOITOLA EI OLE VASTUUSSA:

- Piilevistä sairauksista johtuvista äkillisistä sairastumisista tai kissan menehtymisestä. ( Kissalla stressi saattaa aihauttaa piilevän sairauden puhkeamisen)

- Kissan itse itselleen aiheuttamasta vahingosta, esimerkiksi kissan riehuessa hoitolan yksiössä jonka seurauksena kissalle on aiheutunut vamma.

RISKITEKIJÖITÄ

- Kissan korkea ikä

- Kissan selkeä ylipaino

- Perussairaudet ( diabetes, aineenvaihdunnan sairaudet, sydänsairaudet, tuki- ja liikuntaelinten sairaudet)

- Luonne ( erittäin arka tai aggressiivinen tai voimakkaasti stressaantuva )